Articles Stat:
Number of Articles: 118Number of Proceeding pages: 815
Papers View: 183697
2nd National Conference on Functional Food
2nd National Conference on Functional Food In date 2008-12-01 by ,دانشگاه تربيت مدرس in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 2nd National Conference on Functional Food
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 2nd National Conference on Functional Food
تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی
بررسی استفاده از امواج مایکروویو و مافوق صوت جهت بهبود شرایط استخراج ترکیبات عملگر از آویشن
بررسی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات اسانس گیاه ترخون(Artemisia dracunculus
Production of functional pineapple juice by incorporation of phenolic extracts from selected plants
مقایسه روش تقطیر به کمک مایکروویو با روش سنتی تقطیر با آب در استخراج اسانس های دو گونه مرزه (تابستانه وزمستانه
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنولیک پوست سبز پسته به منظور استفاده در غذاهای عملگر
بررسی اثر نمک کلرید پتاسیم بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی
امکانسنجی تولید و پایدارسازی نوعی دوغ پربایوتیکPrebiotic)
ارائه روش استاندارد برای جداسازی و شناسایی بیفیدوباکتریوم ها از محصولات لبنی همراه با غربال گری محصولات بومی
بررسی تاثیرpH و اسیدیته بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ
پروبیوتیک ها وتولید نوشیدنی پروبیوتیک با استفاده از آب پنیر
بررسی اثر درصد شیر سویا و پکتین بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیسBB12و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5در پنیر سفید آبنمکی ایرانی
Effects of ascorbic and citric acid on rancidity inhibition of frozen catfish (Silurus glanis) fillets
بررسی امکان استفاده از عصاره پوست انار به عنوان آنتی اکسیدان در روغنهای خوراکی
تولید چربیهای عملگر با کاربرد روش اینتراستریفیکاسیون شیمیایی
تولید آزمایشگاهی کره کم کلسترول وکم چربی با کاربرد بتا سیکلو دکسترین ونشاسته
اسیدهای چرب امگا 3 و 6 روغن بذر گلرنگ در مقایسه برخی روغنهای گیاهی
تولید سوسیس عملگر با استفاده از آناتو به جای بخشی از نیتریت
تولید بیسکویت عملگر با استفاده از عصاره های فنلی استخراج شده از منابع گیاهی
بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی
اثرات سلامت بخش اسید لینولئیک کونژوگه بعنوان یک ترکیب فراویژه در فراورده های شیری
بررسی بکارگیری شیرین کننده غیر انرژی زای نئوتام در محصولات غذایی عملگر
نقش غلات وترکیبات آنها به عنوان غذاهای عملگر
بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان
شیر شتر
مروری بر خواص انار و محصولات جانبی آن به عنوان یک غذای عملگر
فیبر رژیمی حاصل از فرآورده های گیاهی به عنوان یک جزء عملگر
بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از کنگر به کمک روش سطح پاسخ
جو: از نان فقرا تا غذای عملگر
بررسی خواص درمانی کفیربه عنوان یک نوشیدنی عملگر
کفیرگردو، حاوی امگا 3 یک نوشیدنی کامل و سالم
کاربرد آنتی اکسیدانهای چای سبز در تولید ماست عملگر
نقش پروتئین های عملگر در آب پنیر
تولید ماست سویا با طعم توت فرنگی-بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
تولید ماست با استفاده از گونه های پروبیوتیک و کالچر ماست وبررسی الیگوساکاریدهای حاصله
بررسی ایزوفلاونهای سویا بعنوان یک ترکیب بیو اکتیو
مغز خشکبار به عنوان Functional foods و نقش آنها در جلوگیری از بیمارهای قلبی عروقی
کفیر یک پروبیوتیک عملگر
پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن
اینولین ، پلی فروکتوز عملگر
نانو-بیوتیک، پیشنهاد محصولی نوین با قابلیت همزمان پروبیوتیکی و آنتی بیوتیکی
بررسی چای، کومبوکای چای و فعالیت بیولوژیکی آنها به عنوان غذایی عملگر در جهت سلامتی
اثرات درمانی و نقش تغذیه ای پروبیوتیک ها
اهمیت باکتری های اسیدلاکتیک در صنایع لبنی به عنوان پروبیوتیک
بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم بر ویژگیهای کشک
بتالاکتوگلوبولین به عنوان منبعی از پپتیدهای عملگر
عصاره برگ زیتون: محصولی جدید و عملگر
انار: ترکیب شیمیایی، فراوری و کاربرد های آن به عنوان یک غذای عملگر
خرما: ترکیب شیمیایی، فرآوری و کاربرد بعنوان غذای عملگر
روغن هسته انگور: یک محصول عملگر با ارزش افزوده بالا
غذاهای عملگر و غذا - داروهای بر پایه غلات
بررسی تاثیر مصرف فرآورده های لبنی عملگر در افراد مبتلا بهHIV/AIDS
اثرات کازئین ماکروپپتید شیر به عنوان یک پپتید بیواکتیودر غذاهای عملگرا
فیبر تفاله چغندرقند ماده ای مناسب برای تولید محصولات غذایی عملگر
کازئینو فسفو پپتیدها به عنوان اجزای عملگر
چالشهای استفاده از میکروارگانیسمها در تولید فراورده های پروبایوتیک
آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگر جدید
آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی
بررسی تاثیرات سودمند مصرف فرآورده های لبنی عملگر در رژیمهای کاهش وزن
استفاده ازچای سبزبه عنوان یک فراویژه درغنی سازی نان
شیر غذای فراویژه طبیعی : یافته های جدید در زمینه خواص فراویژه ترکیبات تشکیل دهنده شیر
ایزوفلاون ها : ترکیبات عملگر سویا
نشاسته مقاوم- فیبرعملگر
پروبیوتیکها به عنوان غذای عملگر-غذاهای لبنی
اهمیت حفظ کارآیی پروبیوتیکها و معرفی روشهای متداول آن در صنعت غذا
جایگاه پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در غذاهای عملکردی
تولید نوشابه های رژیمی مغذی
تأثیر صبحانه های حاوی غلات در رژیم های غذایی حاوی آنتی اکسیدان بر سلامتی
نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در تولید غذاهای عملگر
روش جداسازی غشایی برای شیرین کنند هها از برگهای استویا
آخرین بررسی ها در زمینه تولید صنعتی اسید لاکتیک از ملاس به روش تخمیری
تخمیر مواد غذایی توسط باکتریهای اسید لاکتیک به منظور پیشگیری از بیماریهای قلبی- عروقی
خواص درمانی کفیر به عنوان یک غذای عملگر
خصوصیات بیولوژیکی ترکیبات فیتو شیمیایی میوه انار
راهکاری مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت گوشتهای مصرفی
اهمیت تولید فرآورده های لبنی تخمیری کم چرب به ویژه ماست رژیمی و تأثیر افزودن هیدروکلوئیدها در ارزش تغذیه ای و بهبود سلامتی آن
زعفران بعنوان یک غذای فراعملگر
بررسی عوامل مؤثر بر غلظت اسید لینولئیک مزدوجCLA) و راهکارهای افزایش آن در شیر گاوهای شیرده
کشت های عملگر و اثرات مفید آنها بر سلامتی
نانو زئولیت، محصولی جدید برای کاهش آلودگی باکتریایی و قارچی و مایکوتوکسینی مواد غذایی انسان و دام
معرفی و عملکرد چند ماده غذایی عملگر سنتی ایران
تاثیر کاروتنوئیدها در بدن و تاثیر عوامل مختلف بر پایداری آنها
کاربرد غذای فراسودمند(عملگر)در درمان برخی از بیماریها در انسان
تولید بیوتکنولوژیکی پلولان از ملاس چغندر قند
اسید لینولئیک کنژوگه بعنوان یک ترکیب فراسودمند (عملگر)
کامبوجا نوشیدنی سلامت بخش
استفاده از باکتری های اسید لاکتیک به عنوان مایه کشت فراسودمند (عملگر) در صنعت غذاهای تخمیری
فناوری نانو و روشهای نوین تولید غذاهای فراسودمند (عملگر)
بهبودکیفی وافزایش ماندگاری فیله های تاس ماهی ایرانی Acipenser persicusتوسط عصاره پیاز طی نگهداری دردما 4 درجه سانتیگراد
بررسی اثر آنتی اکسیدانی محصول کارامله فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو(Peneus indicus در شرایط انجماد
بازار و بازار یابی غذای عملگر در اروپا
ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی
بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم
محصولات غذایی عملگر ، یک فرصت اقتصادی جدید
شرکت صنایع کیمیای غرب گستر؛ تحولی چشم گیر در بیوتکنولوژی صنعتی کشور
استخراج و کاربرد پلیساکاریدهای محلول سویا در پایدارسازی دوغ
مقایسه مواد نا پایدار پودر موز آب زدایی شده با استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلا ،خشک نمودن با کمک انجماد و خشک نمودن با کمک هوا
روشهای نوین در آزادسازی طعم دهنده ها و کاهش فرسودگی دندان در نوشیدنی های غیر الکلیsoft drinks
غذای عملگر: از ایده تا واقعیت
بررسی تغییرات کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss پس از غوطه وری درمحلول های نمکی سدیم طی نگهداری دریخچال 4 درجه سانتیگراد
افزایش ترکیبات آزاد فنولی سویابا استفاده از فرایند های میکروبی هوازی روی بستر جامد 1SSB)
مقایسه روشهای حرارتی و غیر حرارتی در تولید کنستانتره آبمیوه
فودبار، فراتر از یک بیسکویت شکلاتی
خواص کوآنزیمQ10 در غذاهای عملگرا، نوشیدنی ها و مکمل های جیره ای
کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر
مقایسه زمان شستشوی ( فیله ، گوشت چرخ شده ) گوشت کپور معمولی Cyprinus carpio بر کیفیت محصول
اندازهگیری و بررسی تغییرات رنگ نان در هنگام پخت با استفاده از پردازش تصاویر
بررسی اثراستات و لاکتات سدیم بر تغییرات چربی و ماندگاری فیله تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus دردمای 4 درجه سانتیگراد
پیشبینی خواص کیفی نان ایرانی در هنگام پخت در فر جت برخوردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
بررسی ساختار بیوسنسورها و کاربرد در صنایع غذایی
غذاهای عملگر: غذا یا دارو
ارائه فرمولاسیون برای تهیه کوفته ماهی با استفاده از ماهی کپور نقره ای (فیتوفاگ)
فرمولاسیون غذاهای عملگر گوشتی با چربی سالم تر و بررسی تکنولوژی های موجود جهت جایگزینی چربی حیوانی توسط چربیهایی غیرحیوانی
بررسی تولید فیش پیست از ماهی فیتوفاگوبیگ هد و تعیین زمان ماندگاری آن در طول نگهداری در سرد خانه 18-درجه سانتیگراد
بیوتکنولوژی: راهی جدید برای تولید اسیدهای چرب غیراشباع به عنوان غذاهای عملگر
بتاپول،تری آسیل گلیسرول عملگر در فرمولهای غذایی کودکان
تولید ترکیبات فعال زیستی عملگر از ضایعات آبزیان