Articles Stat:
Number of Articles: 216Number of Proceeding pages: 216
Papers View: 438380
Nutrition Sciences Student Conference
Nutrition Sciences Student Conference In date 2016-04-26 by Islamic Azad University of Science and Research Branch, Tehran,Journal of Food and Nutrition Health Support Iran in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Nutrition Sciences Student Conference
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Nutrition Sciences Student Conference
Flaxseed supplementation in non-alcoholic fatty Liver disease: a pilot randomized, open labeled, controlled study
Quercetin: An Excellent Choice for Treatment of Many Diseases
Association of Children and Adolescents Obesity with Parental Weight Status: the Childhood and Adolescence Surveillance and PreventIon of Adult Noncommunicable Disease-IV Study
Ginger Supplementation in Nonalcoholic Fatty Liver Disease: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Pilot Study
Resveratrol Supplementation Improves Insulin Resistance in Type 2 Diabetic Patients
تأثیر کلوفیبرات بر زردی غیر همولیتیک نوزادان فول ترم
ارتباط بین امتیاز تنوع رژیم غذایی با سلامت عمومی در دانش آموزان دختر نوجوان تهرانی
ویتامین D وسرطان کولورکتال
بررسی اهمیت نقش تغذیه در بارداری ازدیدگاه قرآن کریم
صبر، اسلام، سرتونین: سیری در جایگاه خرما در منابع دینی و مقالات علمی
مروری بر اثرات درمانی کوآنزیم Q10 بر بیماری پارکینسون
بررسی تأثیر مکمل خوراکی پسیلیوم به همراه رژیم کاهش وزن بر آنزیم های کبدی در بیماران بزرگسال دارای اضافه وزن یا چاقی مبتلا به کبد چرب غیر الکلی (NAFLD)
تغذیه و شیمی درمانی در سرطان پستان: تازه ها و یافته ها
مروری بر وضعیت در تغذیه کودکان در جامعه اسلامی
بررسی اثر دوزهای 50 و 100 میلی گرمی عصاره ی زیره ی سبز بر نمایه های گلیسمیک و التهابی سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
بهداشت در مواد غذایی و جلوگیری از آلودگی مواد غذایی
بررسی اثر پروبیوتیک ها در بروز انتروکولیت نکروزان (NEC)
بررسی نظام مند اثر دریافت چربی، محرک های غذایی و روزه داری بر سردردهای میگرنی
تأثیر اسپیرولینا بر درمان کبد چرب: جلبکی دوست داشتنی برای سلامتی کبد
تأثیر چهار هفته تمرین TRX به همراه مکمل چای سبز بر برخی شاخص های تندرستی و سلامتی زنان سالمند
تأثیر نانو امولسیون ها در افزایش زیست دسترسی ویتامینی
تعیین ارتباط سطح سرمی لیپیدپروفایل وشاخص های آنتروپومتریک درافراد با سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)
آدنوویروس 36 و چاقی: مروری بر شواهد موجود
توزیع گروهای خونی و ارتباط بین BMI با RH و گروه های خونی در بیماران قلبی بستری در بیمارستان قلب و عروق امام علی A کرمانشاه
مطاله ای مروری بر مسمومیت های ناشی از صدف های دو کفه ایی
بررسی الگوهای تغذیه ای در کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
ویتامین D و سرطان سینه: فرصت ها و راهکارها
تأثیر مکمل دهی ال-آرژنین بر سطح اسیدلاکتیک خون و گازهای تنفسی
مروری بر ارتباط ویتامین D و اختلال خلقی فصلی
معجزه امیگدالین (ویتامین 17 B) در درمان سرطان، واقعیت یا خیال؟
تأثیر پوشش هیدروکلوئیدی گوار به همراه عصاره زولنگ (Caucasicum Trautv Eryngium) بر ماندگاری فیله مرغ
تأثیر میگرن همراه با اورا در بیماری های قلبی عروقی
بررسی ارتباط بین سطح سرمی 25-هیدروکسی ویتامین دی و بیماری کبد چرب غیر الکلی در بزرگسالان
شیشه های شیر کودکان: تازه ها و یافته ها
داروهای کاهنده وزن: واقعیت یا سراب؟
تأثیر مداخله آموزشی سواد رسانه ای برنگرش دانشجویان درباره مصرف خودسرانه مکمل های لاغری
تازه های راهنمای تغذیه تکمیلی در کودکان
ایمنی ذاتی و کبد چرب: درمان یا توسعه بیماری؟
مکمل یاری آهن در زمان بارداری و پیش از بارداری و ارتباط آن با خطر ابتلا به دیابت بارداری (GDM)
Children Obesity; the Prevalence and the Potential Risks
مروری بر تأثیر رژیم درمانی و تغییر سبک زندگی در درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی
ویتامین D و بیماری مالتیپل اسکروز
تغذیه و تعیین جنسیت جنین؟
Glucose Homeostasis Modulation: Role of PI3K/AKT Pathway in Diabetes
مدیریت تغذیه ای در راستای سلامتی بیماران مبتلا به MS
Breakfast Intake is Associated with Higher Dietary Diversity Score, Weight Satisfaction and Lower Body Mass Index in Girl Adolescents
بررسی اختلالات خوردن در زنان ورزشکار
مطالعه موردی بر روی ایمنی مواد غذایی
Nutritional Status and Non-Dietary related Factors in Elderly people in Yasuj
اثر ضد توموری گیاهان زردچوبه و زنجبیل بر سرطان پستان
بررسی ارتباط الگوی دریافت انرژی با اپی ژنتیک پیری
آلفالیپوئیک اسید، درمانی برای بیماری مالتیپل اسکلروزیس
نقش تغذیه در بیماری مولتیپل اسکلروزیس
نقش تغذیه در ایجاد، پیشگیری و درمان سرطان مری
تأثیر گذار تغذیه ای و اپی ژنتیک بر بیش فعالی کودکان
Quince and Prevention of Cancer; Iranian Traditional Medicine and Allopathic Medicine point of view
Effect of Nigella Sativa Oil Extract on Anthropometric Parameters in Patients with Diabetes Mellitus: A randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial
به و پیشگیری از سرطان: دیدگاه طب سنتی ایرانی و طب کلاسیک
نقش تغذیه در دوران بارداری زنان
Association between Nutritional Intake and Aggressive Behaviors in Children and Adolescents: the CASPIAN-IV Study
نقش تماشای تلویزیون و مواجهه با تبلیغات غذایی بر تغذیه کودکان
اهمیت آموزش تغذیه در سالمندی و پیشگیری از بیماری مرتبط
اسیدهای چرب امگا-3 ؛ چالش های استفاده از آن ها در فرآیند درمان سرطان
مکمل های مولتی ویتامین - مینرال؛ اثرات آن ها بر کاهش میزان مرگ
Meal Frequency and Breakfast Consumption are Associated with Childhood Obesity
نقش لینولئیک اسید کونژوگه در سلامتی: مروری بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده
نقش فلاوونوئیدها به عنوان شلات کننده آهن در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور
چشم انداز Nano-nutrition در علم تغذیه
The Effects of Naringenin on Human Breast Cancer Cells: A Systematic Review
غذای اصلاح شده ژنتیکی عاملی در ناباروری
ارتباط سطح آگاهی با عوارض شایع پرفشاری خون در زنان باردار
بررسی تأثیر بوفه های مدارس در انتخاب میان وعده دانش آموزان
تغذیه ورزشکاران پرورش اندام
Role of Vitamin D in Breast Cancer
پیشگیری و درمان سرطان با مصرف مکمل های ویتامین E: خودکشی یا خود مراقبتی
کوهنوردی آسان با تغذیه مناسب
Overseas Overweight and Obesity Related Factors among Iranian Adolescents
سویا ابردانه ای ارزشمند برای خانم ها
بررسی اثر منیزیوم در روند بهبود سردرد های میگرنی
تأثیر پوشش فعال خوراکی بر پایه زانتان بر آلودگی میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (4±1C )
فروکتوز و بیماری های قلبی عروقی و سرطان: زنجیره ای از ارتباط
بررسی سطح آگاهی تغذیه ای دانش آموزان دختر سال دوم راهنمایی در ارتباط با سن بلوغ
آیا بین چاقی و میگرن ارتباطی وجود دارد؟
نقش ریبوفلاوین در بهبود حملات میگرن
بررسی میزان آگاهی و عملکرد تغذیه ای دانش آموزان مقطع سوم ابتدایی در ارتباط با مصرف تنقلات
تغذیه تزریقی در بیماران سندرم روده کوتاه و تأثیرش در افزایش سیتوکین های پیش التهابی سرم
تأثیر مکمل یاری با ال –کارنیتین در آدیپو نکتین بیماران همودیالیزی دیابتی
آیا کمبود آهن در اتلاف منابع آموزشی مدارس تأثیر دارد؟
تأثیر کمبود ویتامین D بر نازایی
دارودرمانی در مدیریت وزن کودکان: عواید و عوارض
نقش ریسک فاکتورهای گذارتغذیه ای در ایجاد و یا کنترل سرطان کولورکتال
بررسی وضعیت وزن و فعالیت جسمی در دانش آموزان نوجوان دختر مناطق شمال و جنوب تهران: با تأکید بر وضعیت اقتصادی-اجتماعی
رژیم متناوب یک روز در میان ،کلید درمان بیماری های مزمن
تأثیر پروبیوتیک ها بر بیماری های التهاب روده (IBD)
اثر ریزمغذی ها بر ناباروری زنان
متفورمین درمانی در سندروم تخمدان پلی کیستیک
Nutritional status in Iranian Children with autism. A case control study
رژیم غذایی بیماران دیالیزی
تأثیر دارچین بر کاهش سطح قند خون
مقایسه اثربخشی پروتئین آب پنیر با سایر ریزمغذی ها در افزایش توده بدون چربی
رژیم غذایی غنی شده با پروبیوتیک: یک رویکرد جدید در پیشگیری و درمان سرطان
دفاع طبیعی در رژیم غذایی برای مقابله با چاقی: یک نقش جدید برای پروبیوتیک
هم افزایی تأثیر مصرف عسل و آنتی بیوتیک در کاهش مقاومت باکتریایی
دستورالعمل های لازم در کاهش ریسک ابتلا به سرطان کولورکتال
تأثیر مصرف حاد کافئین بر قدرت و استقامت عضلانی بازیکنان والیبال
نقش تغذیه در ژنتیک
تغذیه درمانی راهی مؤثر جهت تسکین بیماری اپیدرمولایزیس بلوساپیامد
ارتباط اشتغال مادران واختلالات رشد در کودکان زیر 2 سال
ارتباط نمایه توده بدنی با وضعیت اقتصادی - اجتماعی کودکان
تأثیر آگاهی بر عملکرد مادران در تغذیه تکمیلی کودکان 6 -24 ماهه و عوامل مؤثر بر آن
شیوع مصرف مواد نیروزا و سطح آگاهی از اثرات و عوارض جانبی آنها دروالیبالیست های نخبه
اثر حاد چای سبز بر توان هوازی والیبالیست های جوان
تغذیه در بیماری سلیاک : گلوتن ممنوع‼
بررسی تأثیر 6 هفته تمرین استقامتی به همراه مکمل چای سبز بر شاخص های سلامتی و تندرستی دختران چاق و اضافه وزن
تأثیرات متابولیک و اپی ژنیک شیر مادر در کنترل وزن کودک
Impact of Daily Chlorella Consumption on Serum Lipid Profiles in Hypercholesterolemic Subjects: A review
تأثیر سیاه دانه در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری های مزمن غیرواگیردار
تأثیر مصرف مکمل ویتامین E بر ترمیم زخم حاصل از سوختگی: مروری سیستماتیک
مدیریت زندگی کودکان EB با تغذیه: ممکن یا غیر ممکن؟
مروری بر نقش رژیم مدیترانه در بازماندگان سرطان پستان
استفاده از فن آوری نانو در کم خونی
نقش رژیم غذایی در اعتیاد و ترک آن
تأثیر چاقی بر کاهش هوش هیجانی و عزت نفس نوجوانان
بررسی اثر تغذیه در کاهش عوارض یائسگی
مروری بر حمایت های تغذیه ای در پیشگیری از آلزایمر
نگرشی جدید در بهبود جذب آهن در بیماران مبتلا به آنمی با استفاده از نانو سامانه های دارویی
اثر ویتامین C بر بهبود آب مروارید (کاتاراکت)
ویتامین D مکملی مؤثر در پیشگیری و بهبود سرطان پستان
حمایت های تغذیه ای در بیماران مبتلا به پارکینسون با نگاهی ویژه به نیکوتین
Stevia and Diabetes: A New Functional Food on the Table?
ارتباط بیماری سلیاک و دیابت نوع 1
بررسی سطوح سرمی آدیپوکاین ها در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)
مرور نظام مند بر رابطه پلی مورفیسم های ژن گیرنده ویتامین D با چاقی
عواید و عوارض گیاه زردچوبه بر مهار سرطان
عوامل مؤثر بر سطح سرمی ویسفاتین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
نقش پروبیوتیک ها در بهبود سلامتی
مروری بر تأثیر امگا 3 بر عوامل متابولیک، استرس اکسیداتیو و التهاب در بیماران دیالیزی
پروبیوتیک و سلامت دهان
ویتامینD، غذایی برای روح خسته
Ketogenic Diet for Epilepsy
فیبروز کیستیک: تغذیه و رژیم درمانی
GOUT Diet
Vitamin D and Diabetes
وضعیت ریز مغذی ها و مواد معدنی در همه چیز خواران و گیاه خواران
بررسی ارتباط بین ویتامینD و پرفشاری خون
خواص گیاه و شیرین کننده استویا
تأثیر گیاه زنجبیل (zingiberofficinale)بر کاهش درد های ناشی از آرتریت روماتوئید و اثرات ضد التهابی آن بر پیشرفت درجات مختلف آرتریت روماتوئید
آیا اسید های چرب ضروری می توانند جایگزین خوبی برای داروهای ضد روان پریشی در درمان اوتیسم باشند؟
مکمل یاری با ویتامین Dو کاهش وزن: مروری بر کارآزمایی های بالینی
بررسی انواع رژیم های درمانی درکودکان مبتلا به صرع مقاوم به دارو
آیا ویتامین ب17 می تواند درمان مکمل در سرطان باشد؟
بررسی تأثیر ویتامینD و کلسیم و نقش آن در روند بیماری سرطان پروستات
The Role of Omega-3 Fatty Acids in Breast Cancer Treatment Process
خواص و اثرات درمانی زنجبیل
کاشکسی و سارکوپنی بعد یائسگی؛ ریسک فاکتورها و عوامل تغذیه ای تأثیرگذار
رژیم درمانی در بیماران فنیل کتونوریا: تازه ها و یافته ها
آیا میزان خواب بر چاقی مؤثر است؟
مروری بر نقش تغذیه در تعیین جنسیت
مکمل های نیروزا و دوپینگ
Effects of Pomegranate Seed Oil on some Cardio Metabolic Risk Factors
اثرات ضد باکتریایی زردچوبه بر هلیکوباکترپیلوری
بررسی تأثیر کیوی بر روی غلظت خون
بررسی تأثیر ویتامین D بر روی کاهش وزن
کاهش گرفتگی عضلات بعد از ورزش با خوردن شیرشکلات
مطالعه رابطه سطح سرمی ویتامین D با روند بیماری ام اس
تأثیر میوه های آنتی اکسیدانی بر روی سرطان کولورکتال
نقش منیزیم بر درمان آسم در کودکان
اثربخشی گیاهان دارویی بر گرگرفتگی دوران یائسگی زنان
بررسی تأثیر مکمل های امگا3 بر درمان افسردگی
سرطان معده و تغذیه
بیماری های تیروئید و اثر معجزه آسای رژیم
تأثیر رژیم غذایی بر بیماری آلزایمر
اثرات مصرف کافئین در دوران بارداری
بررسی اثر مصرف مکمل امگا 3 بر روی بیماری آلزایمر
ویتامین D و اختلالات روانی: مروری بر شواهد موجود
نقش ویتامین D در بیماری MS
استرول های گیاهی و استاتین ها: رقبای درمانی
کبد چرب و بیماری های قلبی: بررسی ارتباط بین شایع ترین و خطرناک ترین
نقش آدیپونکتین در چاقی و بیماری های مرتبط با چاقی
بررسی نگرش و عملکرد خانوارهای ساکن در شهرستان های پاوه، جوانرود و روانسر در رابطه با الگوهای مصرف مواد غذایی
مطالعه سنجش آگاهی و عملکرد خانوارهای شهرستان اسلام آباد غرب در ارتباط با عادات غذایی و رابطه آن با بیماری های قلبی عروقی
تأثیر اسیدهای چرب امگا 3 در کاهش بیماری افسردگی
بررسی تأثیر دریافت پروتئین Whey بر روی اشتهای کوتاه مدت و بلند مدت: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی مطالعات کارآزمایی بالینی
بررسی ارتباط چاقی و وضعیت اقتصادی- اجتماعی در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی لرستان
Association between Vitamin D and Type 2 Diabetes Mellitus: A review article
بررسی استئوپروز در دختران مبتلا به بی اشتهایی عصبی
Systematic Review of Green Tea Effects on Body Mass Index and Waist Circumference and Body Composition
Phosphorous and Cardiovascular Disease
اثرات ضد سرطانی رزوراترول بر سرطان پستان
تأثیر رژیم غذایی در بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم
فناوری نانو در مواد غذایی و تأثیر آن بر سلامت انسان: سود یا زیان
آیا تغذیه دربهبود سندرم روده تحریک پذیر مؤثر است؟
بررسی سیستماتیک سوء تغذیه درسالمندان ایرانی
تأثیر دریافت اسیدهای چرب امگا-3 بلند زنجیر (LCPUFAs) به صورت مکمل، توسط مادر طی بارداری و شیردهی بر تکامل شناختی در کودکان
مصرف گیاهان تراریخته؛آری یا نه؟!
نقش تغذیه در بیماری های دیابت
بررسی اثر زنجبیل در کنترل تهوع و استفراغ ناشی از شیمی درمانی
تأثیر مصرف چای برخطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در سالمندی
بررسی اثرات ضد چاقی رزوراترول
بررسی اثرات گیرنده های فعال کننده تکثیر پروکسیزوم ها (PPARs) وآگونیست های آن برچاقی
مقایسه سطح سرمی ویتامین D در کودکان مبتلا به آسم و افراد سالم و بررسی ارتباط سطح سرمی ویتامین D با شدت و کنترل آسم
مقایسه کورتیکوتراپی با ویتامین B6 در درمان اسپاسم شیرخواران
مقایسه تأثیر کپسول زنجبیل و ویتامین B6 بر تهوع و استفراغ بارداری
بررسی اثر دوزهای 50 و 100 میلیگرمی عصاره ی زیره ی سبز بر شاخص های لیپیدی و تن سنجی و حساسیت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت گونه 2: کارآزمایی بالینی تصادفی شده 2 سوکور
تأثیر مکمل یاری اسید آمینه های شاخه دار بر روی درد و آسیب عضلانی پس از ورزش: مرور نظام مند و فراتحلیل برروی مطالعات کارآزمایی بالینی
بررسی تأثیرمواد مغذی بر تقابلات بین پاتوژن های رو ده ای با میکروبیوتای روده
بررسی خصوصیات میکروبی بستنی های سنتی عرضه شده درشهر زاهدان سال 1394
بررسی عادات غذایی مرتبط با پیشگیری از سرطان در شهروندان تهرانی
مروری بر ارتقای سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی
زیتون از دیدگاه طب سنتی
پروبیوتیک ها بر پوسیدگی دندان
تغذیه درمانی، راهبردی سریع در درمان بی اشتهایی عصبی
تأثیر سم BT موجود در محصولات اصلاح شده ژنتیکی روی سلول های خون
نقش سرتونین در عدم تحمل برخی مواد غذایی
چای و سرطان سینه
کارهای مؤثر سویا در پیشگیری و کنترل سرطان کولون